петък, 3 април 2009 г.

На винария - вече и мезе

За първи нът на Винария 2009 от 18 до 21 март се организира и „Панаир, посветен на сетивата”. Създадена с специална "Гурме зона с партньорството на Международен панаир Пловдив и Българско гурме общество, съобщи председателят на обществото, сомелиерът Таньо Шишков. "Гурме зона" заема цялата Седма палата. Тя развива идеята на Винария с представянето на потенциала на гурме продукти пред експерти, хотелиери, ресторантьори. управители на гурме магазини, ценители. Това е мястото, където бутиковите и рядко предлагани в широката магазинна мрежа гурме продукти са публично представени пред търсещите качество потребители. "Гурме зона" е новост за Виналрия. На обсобена изложбена площ се представят компании които произвеждат и внасят висок клас продукти, обвързани с виното качествени месни, млечни и морски деликатеси, пури, тютюневи изделия и аксесоари, шоколади и шоколадови изделия, подправки, оцети и зехтини, луксозни алкохолни напитки, натурални сокове, кафе, чай, какао, мед, посуда, луксозно в гастрономическо оборудване, аксесоари за аранжиране на масата. В рамките на програмата се правят демонстрации на висок клас продукти от най-големите експерти в България - готвачи и соме лиери. Вдемонстрационната програма компании представят свои подбрани гурме продукти които приготвят в „Кухнята” – на живо пред посетители медии и експерти от бранша.

www.mahmurluk.com

Няма коментари: