петък, 3 април 2009 г.

АКТЬОРИ ВЛЯЗОХА В УИСКИ-БРАТСТВО

България е първата страна, в която беше представена новата комуникационна платформа, която най-старото ирландско уиски Bushmills ще използва през 2009 г. Символични домакини на събитието бяха актьорите Владо Карамазов и Юлиян Вергов.
С присъщото си чувство за хумор те споделиха интересни общи истории, с които подкрепиха основните послания на Bushmills Brothers- а именно, че 400-годишното уиски е част от ритуала при среща между истински приятели - нещо качествено, на което да се довериш, към което да се връщаш и на което да се радваш по всяко време. Да бъдеш с някой Bushmills Brothers означава, че вие сте нещо повече от приятели, вие сте истински братя, споделящи общо минало и общи очаквания за бъдещето.
По стар ирландски ритуал всички присъстващи на събитието се подписаха върху бутилка Bushmills Brothers, която символично запечата духа на
приятелството. Тя ще бъде изпратена в дестилерията, където ще стане част от богатата 400-годишна история на марката. Дестилерията Old Bushmills е получила първия в света лиценз за производство на уиски през 1608 г. И така в продължение на четири века изкуството да се прави уиски се предава от поколение на поколение. Типично за Old Bushmills е, че дестилирането на малца, смесването, отлежаването и бутилирането се осъществяват на едно място. Единствено уискита, чието производство става само на едно място, имат правото да носят титлата "Single".

www.mahmurluk.com

Няма коментари: