100 мл водка
50 мл гъст какаов ликьор
250 мл гъст ментов ликьор
Приготвяне:
Намокрете ръба на чашата и го топнете в чинийка с какао на прах. Сложете всички съставки и няколко бучки лед в шейкъра. Разклатете енергично и изсипете сместта в чаши.
Шоколадът стимулира невроните, раздразва папилите (вид нерв), намалява напрежението и придава еуфорично настроение. Ментата, чийто вкус върви изключително добре с шоколада, допринася за разпалването на страстта.
Източник: mahmurluk.com
50 мл гъст какаов ликьор
250 мл гъст ментов ликьор
Приготвяне:
Намокрете ръба на чашата и го топнете в чинийка с какао на прах. Сложете всички съставки и няколко бучки лед в шейкъра. Разклатете енергично и изсипете сместта в чаши.
Шоколадът стимулира невроните, раздразва папилите (вид нерв), намалява напрежението и придава еуфорично настроение. Ментата, чийто вкус върви изключително добре с шоколада, допринася за разпалването на страстта.
Източник: mahmurluk.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар