вторник, 21 септември 2010 г.

Синчето на Тодор Живков на младини предпочитал пиячката, отколкото компютъра


Синчето на Тодор Живков – Владимир прекалено много обичал алкохола, повече и от компютрите. Вярно, че едно време все още не е имало лаптопи, но нали пък са си имали компютри “Правец”, за да си джитка с него.

Владо обаче хич и не му пукало, че можел да разполага с най-модерните компютри, както днес са лаптопите, а хойкал с приятелчета да се наливат с промишлени количества пиячка.

Освен събиранията Тодор-Живковият синковец си спретвал и оргии като не се срамял да го прави навсякъде – от бардаците, че и до резиденциите.

Нищо чудно, ако имаше лаптоп едно време, край пиенето и жените да си беше спретвал и порно филми. Не случайно при една от последните акции на МВР във Варна беше задържана 19-годишна и двама холандци, които правили порнографски записи и ги качвали в интернет чрез двата конфискувани от ченгетата лаптопи – Sony и Toshiba.

Това обаче едно време нямаше да се случи, тъй като и да имаше преносими компютъри синчето на Тато, наблъскани с видеота на пиянски сцени и вакханалии, униформените нямаше да му ги приберат като някаква улика за нещо нередно. Нали все пак “родната милиция е наша” и заради татенцето Владко е бил недосегаем.

Един от фрапантните случаи на сина на Първия, който вече не пиел твърд алкохол, а само бира, бил при поредната спретната оргия от него. По една случайност събитията се разразили отново във Варна, но не вътре в спалнята, а на балкона в имението, където били те. Тогава Тодор-Живковият синковец за пореден път бил наквасен с алкохол, съобщиха от в.”ШОК”, и в изблик на раздразнение бутнал едно от момичетата през терасата като тя си счупила таза, падайки отдолу.

Случаят естествено бил потулен, защото хората едно време нямали лаптопи, че новината да стигне до всички.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: