сряда, 22 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година - прогнози и предсказания

Хороскоп за 2011 - предсказания и съвети

Овен

Хороскопът за 2011 година ви съветва да започнете курс свързан с новите технологии, защото това драстично ще увеличи вашата работоспособност и е възможно да донесе повишение. Обръщайте по-голямо внимание на дребните детайли.

Телец

Телците ще се обект на нападки от свои познати. Не се оставайте в техните клопки. Изградете си доверен кръг от хора, които ви подкрепят. Предстои ви дълго и романтично пътуване с любимия човек през лятото.

Близнаци

Годината ще бъде изключително успешна за хората от тази зодия според хороскопа за 2011 година. Още в самото начало на година ще получите предложение за добре платена работа, която ще ви носи огромно удовлетворение. Подарете си екскурзия до далечна дестинация.

Рак

Раците ще станат част от любовна драма, от която всички участници в нея ще пострадат. Най-добре оставете всичко зад гърба си и продължете напред. Скоро ще намерите новата си любов.

Лъв

Очаква ви голяма печалба от хазартна игра. Премислете добре приоритетите си и не хвърляйте парите си на вятъра. Ще имате шанс да започнете свой бизнес, който ще се превърне в една от най-успешните начинания в живота ви.

Дева

Според хороскопа ви за 2011 година, ще сте напълно отдадени на любовта. Бъдете сигурни в себе си и се радвайте на новата си половинка. Възможно е дори да се стигне до годеж или брак. Звездите ви предсказват дълъг и щастлив съвместен живот.

Везни

Вашият хороскоп за 2011 година показва, че ще преживеете тежка раздяла, от която много ще страдате. Очакват ви и големи натоварвания в работата, като от вас ще зависи голяма сделка с много важен клиент.

Скорпион

Предстоят ви много положителни емоции, главно от най-малките членове на семейството. Радвайте се на миговете заедно. В средата на година пред вас ще се отвори възможност да работа в чужбината. Много добре преценете всички положителни и отрицателни последствия от решението си.

Стрелец

През първата половина на година ще имате невероятен късмет, който ще ви донесе големи финансови облаги. Ще се издигнете до важен пост в кариерата за отрицателно време. Бъдете сигурни в качествата си.

Козирог

Отношенията с роднините ще бъдат обтегната. Хороскопът ви за 2011 година сочи, че ще бъдете въвлечени в голям скандал. Не бъдете толкова агресивни в думите си и намерете смелост да се извините, ако сте обидили някой.

Водолей

Водолеите ще бъдат център на внимание през 2011 година. Нека това да не ви главозамайва, защото славата може да ви изиграе лоша шега. Бъдете предпазливи и се пазете от измамници.

Риби

Хороскопът за  2011 година сочи, че ще получите много добро предложение за работа, на което не бива да отказвате. Приемете предизвикателството. По време на лятната почивка ще ви осени план за личен бизнес. Запомнете своята идея и след време направете нужните инвестиции.

Няма коментари: