петък, 17 септември 2010 г.

Защо да отслабнем биреното си шкембе?


Любителите на бирата сами разбират, че им се налага отслабване щом прекаляват с нея, защото се получават естествени раздувания на стомаха от погълнатото, в цистерни, количество на алкохолната течност с кехлибарен цвят.

Как да го сторят?

Това със сигурност няма да стане, ако продължават по общоприетите порядки, седейки на масата с неспирно наливане до главозамайване.

Иска се раздвижване на “аквариума”, който сякаш са глътнали, че да може да му източат водата и постепенно да му сменят литража, докато най-накрая го изхвърлят напълно до пълното му отслабване.

Никой няма да се радва децата да го сочат с пръст наричай го “Човекът с аквариума – 5 галона бира и порция цаца”.

Човек трябва да има самоуважение не само към себе си психически, но и физически.

При мъжете е основен проблем, тъй като след работа утоляват жаждата си с една много добре охладена, гъделичкаща от газираното гърлото бира, доставяща им истинско удоволствие.

Любовта им към бирата е като към секса, само че от едното ефекта е отслабване, докато от другото се дебелее.

А и за мъжката половина от човечеството никак не е приятно да забравят вида малкия си приятел в гащите, тъй като не са го виждали от години, защото коремът им стърчи прекалено много напред, за да могат да го сторят, поглеждайки надолу.

Ето защо отправяме призив към всички мъже – Ако забележите, че с всеки изминал ден оная ви работа се смалява, а бирата ви е едно от любимите ви питиета, към които посягате, то тогава най-вероятно се лъжете и трябва да изхвърлите излишното от себе си като започнете отслабване.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: